Workshop on Aquatic Soundscape

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Application of bioacoustics in marine conservation

Monday, 14 May 2018 10:00 (1 hour)

Presenter: AKAMATSU, Tomonari

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 1 Type: not specified

Study the dynamics of ecosystem through soundscape information

Monday, 14 May 2018 11:00 (1 hour)

Presenter: LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

Introduction of Asian Soundscape project

Monday, 14 May 2018 13:15 (15 minutes)

Presenter: LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 3 Type: not specified

General underwater bioacoustics

Monday, 14 May 2018 13:30 (30 minutes)

Presenter: AKAMATSU, Tomonari

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Transect line survey - how to count animals by receiving sounds

Monday, 14 May 2018 15:00 (30 minutes)

Presenter: AKAMATSU, Tomonari

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Deployment of marine recorders - how to collect long-term acoustic data

Monday, 14 May 2018 15:30 (30 minutes)

Presenter: LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 6 Type: not specified

Practice for using hydrophones and recorders

Monday, 14 May 2018 16:00 (1 hour)

Presenters: LIN, Tzu-Hao; HO, Yuen-Wa

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

How to describe sound

Monday, 14 May 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Deployment of marine recorders

Tuesday, 15 May 2018 09:00 (1 hour)

Presenters: WEN, Kuo-Chang; LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 9 Type: not specified

Transect line survey of marine soundscape

Tuesday, 15 May 2018 10:00 (2 hours)

Presenter: AKAMATSU, Tomonari

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 10 Type: not specified

Retrieval of marine recorders

Tuesday, 15 May 2018 12:00 (1 hour)

Presenters: WEN, Kuo-Chang; LIN, Tzu-Hao

Session Classification: Session 5

Workshop on Aq ... $\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 15 May 2018 13:00 (2 hours)

Session Classification: Session 5